• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Таро за влюбени

    НачалоТегления

    Отношенията между жена и мъж през юли

    Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

    Вграждане Споделяне

    Добави коментар

    Коментари

    • " Jun 25

      загубили са надежда,че могат да бъдат заедно, но и при двамата има желание.Тя трябва да бъде активната да се обади ,да действа"

    • " Jun 25

      Благодаря, Мари. Без да познаваш ситуацията, си много близо до действителното състояние на отношенията между тях."

    • " Jun 25

      ми ако питаш мен така на таро не е гледа без грам инфо защото картите имат по няколко значения и ако незнаеш горе -долу каква е ситуацията си е живо налучкване(защото ние не сме врачки и не четем мисли):)))"

    • " Jun 26

      Мари, аз опитвам се да свързвам значение на отделните карти в подредбата за да получа обща картина и да усетя настроение на расклада. Все пак това е РАСКЛАД. Юли още не е започнал и не мога да дам ОВ как ще се развият отношенията. Ситуация - ГА СС - много важен е този месяц за М. и Ж. Ако гледам оракулно, то на карта са трима: мъж, дете, жена. Знам, че двамата са загрижени за здравето на детето и предстои да вземат жизнено важно решение. Как добре да се държат - 8ж от жената се очаква да бЪде по-активната, да търси информация и да я съгласува с мъжа(стрелите са насочени в неговата посока и към СС). Мъжът - 2ж карта на избора и решения, пак греда към жената и СС. Вътрешн свят - Асо ж тя има идея , той 3чаш очаква взаимодействие или разчита на помощ от приятел. Мисленно и двамата са притеснени"

    • " Jun 26

      Искам да споделя от опита: Страшният съд е кармично предопределена ситуация на наказание, изпитание и дава възможност да отработиш греховете си. Друга кармична карта е Колелото - то те кара да минеш по същия път докато не си научиш урока, съдбата определя пътя ти. Колелото се върти."

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване