• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Отговор на въпрос

    НачалоТегления

    Какъв ще е месец май за нашите отношения ?

    Подредба с четири карти, отговор на въпрос

    1. Първата позиция разкрива предизторията на даденият въпрос. Миналото, което влияе на настоящата ситуация;

    2. Самият въпрос и силите, които влияят на настоящето;

    3. Бъдещи събития;

    4. Съвет, как да постъпите в дадената сложна ситуация;

    Вграждане Споделяне

    Добави коментар

    Коментари

    • k_p
      " Mar 26

      може ли коментар?"

    • k_p
      " Mar 26

      Благодаря за пояснението,Русалка! Щом съм помолила за коментар,явно имам нужда за съвет при тълкуването или да чуя различно от моето мнение ,затова не виждам защо да е безмислено да помолиш някого,нали затова е форума.Като не желаеш да отговаряш-недей и игнорирай съобщението!Какво толкова сложно има?Аман от нерваци! :)"

    • " Mar 26

      Да подканяш някого да ти тълкува,не е ли признак за изнервяне...кой е нервака тук:)"

    • k_p
      " Mar 26

      Полезна със сигурност не си била,Русалка,но да,пак заповядай,когато си търсиш с кого да се заядеш :) А ми е интересно какво се защитавате толкова,като и вие-Мигленатонева,постоянно имате коментари под подредбите си с желание за отговор от някого.Тоест да ви преброя и вас към нерваците както сама се изразихте. Хайде пожелавам ви хубава вечер! :)))"

    • " Mar 26

      Аз,МОЛЯ,копирай ми,и покажи една моя такава подредба с молба,с удивителни,въпросителни и т.н.препинателни знаци!Хайде,като \"замеряш\" с лъжи,се подкрепи :) Не ставай смешна,моля те:))))"

    • " Mar 26

      Този мъж те обича и иска развитие на отношенията ви важна си за него ,много важна но за момента отношенията ви ще са в застой има някакви пречки ти може би си ги знаеш.Мегън и Русалка хубаво е ,че умеете да четете картите но от къде идва тази неприазън към по-малко можещете не ми е ясно.Вие сте тук не да се тълкувате помежду си и да се правите на велики а също и да помагате на другите които сега се учат"

    • k_p
      " Mar 26

      Огромно благодаря,Мари1! Може и да съм сгрешила МиленаТонева за вашите коментари,но не греша ,че и двете се държите абсолютно недостойно само заради факта ,че съм изразила желание за помощ при подредбата..Мъдрите хора са казали,че по-умният отстъпва ,така,че не мисля да се занимавам повече с вас!!"

    • " Mar 27

      Русалка :) Колко пъти си го яла това дърво ? Не се ли научи да не се занимаваш с хора подканящи и искащи на всяка цена коментар? Самия факт че, се настоява за коментар говори че, искащия коментар е нахален егоист който хич не се интересува че и другите чакат и искат коментар. Важно е неговия въпрос да се разгледа пък другите на опашката ДГД. Защо изобщо се връзваш на тази простотия не те разбирам. А и на всичкото отгоре не си и била полезна :):):):) А ЩО не си гледа сама никой не знае, за да си е полезна и да не чака на някой да му скимне да я ИЗЛЪЖЕ УМИШЛЕНО."

    • " Mar 27

      Изказване от Мари 1 : \"Вие сте тук не да се тълкувате помежду си и да се правите на велики а също и да помагате на другите които сега се учат\" !!!!!!! Мари 1 ти въз основа на какво реши ние защо сме тук ? И въз основа на какво се опитваш да раздаваш назначения ? А заплати ще ни плащаш ли или просто сме ДЛЪЖНИ да гледаме нон-стоп щото така тебе лично те кефи? И хайде посочи ми един който \"се учи\" досега единици са тези поискали да се обсъдят картите и кое с кое и как се свързва, камо ли пък да направи собствен прочит и след това да иска някой да помага...Май си се взела много насериозно но на каква основа никой не знае."

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване