• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Карта за деня

    НачалоТегления

    Добави коментар

    Коментари

    • " Jul 12

      Започва двадесет и третият лунен ден 23. Символ-крокодил, кръ, полузмия.вожаден полукрокодил, полуриба, полуптица. Той лапа и яде всичко. Много тежък период, ден на съблазни, изкушения. Свързан е с насилие, рушене на старото, коренни реформи. В този ден човекът реализира своите грабителски инстинкти, ненаситен апетит, склонност към щуротии, побоища и авантюри. Може да го дебне долна похот. Сексуалната енергия този ден може да влоши здравословното състояние. Този ден е празник за вампирите, а също така-символ на саможертва, покаянието и прошката. Не бива да се отдавате на гнева и да преяждате, да си режете ноктите и да ви правят хирургическа операция. трябва активно да се движите. Този ден трябва да стане ден за пости и въздържание, предпазливост и точност, получаване на сили, ако искате да го изживеете правилно. Добре е да си почистите дома, да го прочистите със свещ, със светена вода, да го окадите с тамян. В този ден може да има преследване, мъчения, изгнания. трябва да се предпазите от нещастни случаи, да не се поддавате на провокации, на съблазънта на отмъщението. В деня на крокодила не бива да ядете месна храна, по-добре яжте млечни продукти, извара, изпечете си кифлички.Необходимо е внимание към здравето ви, да провеждате укрепващи и каляващи процедури на гръбначният стълб. Росените в този ден имат добър нюх, захващат се с всичко изгодно. В живота вървят, като танк, като булдозер, докато не осъществят своите планове. Ако това е светъл човек-той е насочен към светли дела. Тогава той е защитник на справедливостта, небесен пазач, изпълнител на правосъдие. Понякога тези хора стават монаси. Камъните на този ден-черен нефрит, сардер, топаз"

    • " Jul 12

      СМАЧКАНАТА БАНКНОТА / \"скритият дар\" 101 притчи за истински ценното в живота От Джериес Авад, издателство AMG/ Известен оратор започнал лекцията си, като държал в ръцете си 20 доларова банкнота В зала с 200 души той попитал: - Някой иска ли тази банкнота? Много от слушателите вдигнали ръце, - добре ще ви я дам, но първо ще направя това-и той я намачкал силно.-Кой я иска? Хората отново вдигнали ръце.-А ако направя това? Ораторът пуснал банкнотата на земята и започнал да я тъпче с обувката си. После я вдигнал, съвсем смачкана и мръсна, и отново я предложил на публиката. И този път много хора вдигнали ръце. - Приятели получихме безценен урок-Кавото и да правим с парите , те не губят стойността си, и за това продължават да са желани.Защото 20 долара, си остават 20 долара. Много честно ние в живота си сме смачкани и оваляни в калта, заради взетите от нас решения, и изпитанията, поднесени ни от съдбата. Тогава имаме чувството, че нищо не струваме. Без значение какво се е случило, или какво ще се случи обаче, вие никога няма да изгубите стойността си: мръсни или чисти, смачкани или грижливо изгладени, вие си оставате безценни за онези, които ви обичат. ВСИЧКО, КОЕТО ГЛЕДАМЕ С ОЧИТЕ НА ЛЮБОВТА Е БЕЗЦЕННО."

    • " Jul 12

      ЧЕТИРИ СВЕЩИ / \"скритият дар\" 101 притчи за истински ценното в живота От Джериес Авад, издателство AMG/ Четири свещи горели бавно. - Аз съм Мир-казала първата-но в наше време никой не се бори за мен. И пламъкът на Мира бавно започнал да гасне, докато изчезнал напълно. Втората промълвила: Аз съм Вяра, но вече никой не ме търси и не се нуждае от мен. И нейният пламък също спрял да гори. -Аз съм Любов и също нямам достатъчно сила да продължавам да горя. Хората не ми обръщат внимание и не разбират колко съм важна. те не обичат дори най-близките си. И без да чака повече, Любовта угаснала. Изведнъж в сатята влязло дете и видяло, че три от свещите са угаснали -Защо не светите?разплакало се то. Трябваше да изгорите до край, Тогава четвъртата свещ му заговорила нежно: Не се бой, аз съм Надежда. Докато горя, винаги можеш да запалиш останалите три свещи. С блеснали очи детето взело свеща на Надеждата и запалило другите три свещи. НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ СВЩА НА НАДЕЖДАТА ДА УГАСНЕ!"

    • " Jul 12

      КУТИЯ ПЪЛНА С ЦЕЛУВКИ \"скритият дар\" 101 притчи за истински ценното в живота От Джериес Авад, издателство AMG/ Един мъж наказал 3г. си дъщеря, за където унищожила ролка златиста хартия. Парите не стигали и мъжът много се ядосал, когато детето се опитало да украси с нея една кутия и да я сложи под коледната елха. На следващата сутрин обаче малкото момиче му занесло кутията и му казало, че това е подарък за него. Мъжът се засрамил от гнева си предишната вечер. Той обаче избухнал отново, когато видял, че кутията е празна. -Не знаеш ли, че когато правиш подарък, вътре трябва да има нещо? Малкото дете го погледнало с насълзени очи и отговорило: -Но тя не е празна, татко. Аз сложих вътре целувки. Всичките са за теб. Бащата бил съкрушен. Той прегърнал детето си и го помолил за прошка. Не след дълго момиченцето починало при катастрофа. Оттогава бащата държал златната кутия до леглото си, дълги години, когато бил отчаян, отварял кутията и вземал една от целувките, сложени там от детето му. ВСЕКИ ОТ НАС ПРИТЕЖАВА ПО ЕДНА ЗЛАТНА КУТИЯ С ЦЕЛУВКИ, ПОДАРЕНА МУ ОТ ДЕЦАТА, СЕМЕЙСТВОТО ИЛИ ПРИЯТЕЛИТЕ МУ. НА ТОЗИ СВЯТ НЯМА ПО-ЦЕННА СОБСТВЕНОСТ ОТ НЕЯ."

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване