• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Карта за деня

    НачалоТегления

    Добави коментар

    Коментари

    • " Jul 18

      29 Лунен ден. Символ хидра-октопод. Един от най-страшните и опасни дни, нарича се сатанински ден. В този ден се сгъстява астралната мъгла, пророкуванията са лъжливи. Ден на развихлилите се бесове, негативни енергии. На този ден е необходима отговорност и сигурна защита от сатанизма и негативната енергия, трябва да му се противопоставим. Трябва да се спазват постите, да сме въздържани, смирени и да се покаем. Да не се замисля нищо ново, освен най-обикновени житейски работи. По-добре да се занимавате в къщи с обикновените си задължения. В този ден трябва да пресечете фалшивите връзки, да гоните досадните хора и натрапчивите мисли, да си пречистите организма. Преди сън е добре да си сложите краката в студена вода, да окадите дома си с благовония. Избягвайте мътната вода, тъмните помоещения. Не носете рогови или кокалени изделия. По-често яжте домашно изпечена баница, палачинки. Ако печете хляб в къщи-негативната енергия/демоните бягат. Лошото е, ако в този ден чуете провлачен музикален звук на тръба-това е предупреждение, че нещо в живота ви, не правите както трябва. Хората родени в този ден, са изкупителните жертви в целия Зодиак. те често се ядосват/беснеят. Цял живот се сражават с някого, с вятърни мелници. Живеят дълго, но са несретници. те трябва да преминат през всякакви изкушения и илюзии, да си \'\'спечелят\'\' различни цицини и да излязат от изпитанията с чест и достойнство. Тогава в живота им е възможен вис път. камъните на този ден-черна перла, седеф, бял опал, лабрадор, цветен яспис. От книгата \" Аз, гадателката\" на наина Владимирова."

    • " Jul 18

      СТЕНИТЕ И МОСТОВЕТЕ Живели някога в съседни ферми двама братя, но не щеш ли един ден се скарали. Това бил първият сериозне конфликт помежду им след период от 40г, през които двамата работили рамо до рамо, помагали си, поделяли си машините и при нужда си услужвали със стоки или ранотници. Но ето, че добрите им отношения приключили. Всичко започнало с дребно неразбирателство, прерастнало в сериозен спор, и накрая се стигнало до размяна на обидни думи, последвани от седмици мълчание. Един ден на вратат на по-големият брат Джон се почукало. Отворил той и видял човек с дърводелски инструменти. -Търся си работа за няколко дни-казал странникът-Дали имате нещо дребно за вършене, с което да ви бъда от полза? -Да, отговорил му големият брат-Имам работа за теб. Погледни онзи ров там, до другата ферма. В тази ферма живее моят съсед, който всъщност ми е по-малкият брат. Миналата седмица между нашите ферми, имаше ливада, но той копа с булдозера си до нивото на реката и сега между нас зее ров. Е, знам, че така иска да ме ядоса, но аз ще му го върна подобаващо. Виждаш ли купчината греди до плевнята? Искам да ми построиш ограда, висока два метра, за да не се налага да виждам повече лицето му. -Мисля, че разбирам-казъл дърводелецът. Покажи ми къде са пироните и смятам, че ще останеш доволен от резултата. Джон имал работа в града, за това помогнал на дърводелеца да си приготви инструментите и материалите и тръгнал..Мъжът работил здраво през целият ден:мерел, режел, ковал. Когато по залез слънце стопанинът се върнал в къщи, не можел да повярва на очите си, като видял стореното. Нямало и помен от ограда. Вместо това над рова се издигал мост, който свързвал двата му края. Чудесно построен, с парапет и всичко необходимо, и по него вървял малкият брат с протегната ръка. -Бива си те-казъл той-Да построиш мост след всичко, което ти рекох и сторих?! Двамата братя се срещнали по средата на моста и си подали ръка. После се обърнали към дърводелеца, който тъкмо нарамвал инструментите си. -Почакай! Остани още няколко дни. Имам и други задачи за теб-помолил го Джон. -С удоволствие-отвърнал дърводелецът-но имам да строя и други мостове"

    • " Jul 18

      Интересно. 29 лунен ден, 18-номерологично, не е най-приятното число за рождена дата........отделно днес от астрологична гледна точка има доста напрегнати аспекти....."

    • " Jul 18

      Настоящият ден, доказа негативността си, ужасно събитие, дано няма много жертви: http://dnes.dir.bg/news.php?id=11593858&nt=4"

    • " Jul 18

      Лошо....това доказва колко сме безсилни срещу съдбата."

    • " Jul 18

      Да на истина случилото се днес е много лош:(((Нека Бог да закриля близки те им да намали болката им.АМИН"

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване