• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Голяма подредба

    НачалоТегления

    събития до 1 месец?

    Голяма подредба с колодата на Ленорман, дава отговор на всички интересуващи ви апекти от живота, използват се всички карти от колодата

    Вграждане Споделяне

    Добави коментар

    Коментари

    • " Aug 09

      Благополучие, финансова стабилност. Успех свързан с обучение, което ще ви донесе щастие и удовлетвореност. Очаква ви важен за вас договор/съюз. Интересуващият ви мъж се е отдал на анализи и размишления заради случили се промени, намира се в труден период от живота, прави някакви компромиси. Вие ще се чувствате виновна за нещо. Нуждата да направите компромис в бъдеще, за който няма да сте готова, възможно с интересуващият ви мъж. Определено до вас има и друг човек , свързан с работа, обучение."

    • " Aug 09

      Благодаря, Рима, книгата и слънцето ги разбрах и аз, много им се зарадвах, дано така да стане! За вината от коя карта съдиш? И за \"другия човек\" не разбрах, какъв точно, мъж, дето ме харесва ли, защо си сигурна? От детелината ли? И още нещо: тълкуват се редовете пред, зад, над и под Дамата + диагоналите само или всички карти? Дали не е добра идея да постнеш принципа на гледане на тази подредба, защото не съм намирала такава за Таро, а съм позабравила например диагоналите и под/над Дамата какво точно значеха....."

    • " Aug 09

      От долу на Сигнификатора е миналото, от горе е бъдещето. От ляво на сигнификатора, минало, вдясно настояще, поне аз така процедирам. Диагонали рядко гледам, зависи от самите карти. Обикновено в Голямата подредба тълкувам картите около сигнификатора, и останалото зависи от интереса на питащият, т.е.интересуващата го основна тема. Може да се използва всяка позиция, като дом. Първа позиция е дома, свързан с информация, новини, обаждане, трета -път, пътуване.......четвърта дом, семейство. Това е в зависимост от значението на картите в колодата. Те са 36, подредбата е с всички, т.е. всяка позиция е дом/значение на карта от колодата, после се комбинират с картата излязла на съответната позиция и съседните.....не знам дали обясних разбрано, имам някъде инфо, ще потърся, но не помня дали не беше в руски сайт. Талия, сложила съм полезни линкове във форума, мисля единият учеше на Голямата подредба. На руски е, ако ти е труден, го пусни през преводача."

    • " Aug 10

      Талия, във форума, в раздел Ленорман, има тема за Голямата подредба. Сега погледнах, че Мари е дала/написала информация как се тълкува подредбата. Качила съм значението на всеки дом в Голямата подредба. Трябва да изградиш усещане и връзка с картите, коя какво ти показва. Има тълкувания, на определени карти, които са си мое усещане, и се дължат на опита ми с картите. Въпросното тълкуване се различава от общоприетото. Скоро коментирахме с приятелка, например тя изказа едно разбиране за дадена карта и сподели, че при нея винаги работи. При мен, тази карта е имала друго значение. Важно е при тълкуването не само да разбереш правилно какво искат да ти кажат картите, но и как ще го поднесеш на питащият. Защото ти може да виждаш едно, да бъде разбрано от отсрещната страна по различен начин, а да си имала предвид трето. И човек никога не трябва да вреди с тълкуванията си. Трябва да се внимава как се поднася негативна информация, особено за здраве, бъдеще и т.н. Една негативно поднесена информация, може да стресира/депресира отсрещната страна, да и вкара отрицателни мисловни и поведенчески модели. Картите дават информация за определен период от време. След даден срок може да попитате същото и отговорът да се е променил, това е защото са се променили обстоятелствата в дадената ситуация, както и вие и участниците да са променили позицията и гледната си точка. Живота е шарен. Идеята е да се променяме, учим и работим над себе си. Няма нищо категорично, последно и крайно."

    • " Aug 11

      да, видях, че има инфо, ще прочета, има и сайт даже : learnlenormand.com, мислех, че само на руски има инфо, благодаря за обясненията Рима! :)"

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване