• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Подредба за настоящи отношения

    НачалоТегления

    Ние ?

    Подредбата дава информация за настоящите отношения между партньорите: мисли, чувства, бъдеще, съвет на оракула/картите/как е най-добре да подходите;
    Картите в лявата колона се отнасят за партньора, в дясно за питащият.

    Позиция 1-положение/отношение във връзката на партньора. Какво са тези отношения за партньора;
    Позиция 2-положение /отношение във връзката на питащият. Какво са тези отношения за питащият;
    Позиция 3-чувства на партьора към питащият;
    Позиция 4-чувства на питащия към партньора;
    Позиция 5-мисли на партьора
    Позиция 6-мисли на питащия
    Позиция 7-бъдеще според партьора;
    Позиция 8-бъдеще според питащият;
    Позиция 9-съвет на оракула;

    Тълкуват се картите и по двойки съответно:
    1 и 2 позиция;
    3 и 4 позиция;
    5 и 6 позиция;
    7 и 8 позиция;

    След, като изтеглите подредбата и разберете настоящата ситуация, може да изтеглите отново подредбата, с въпрос какво ще се случи, ако изпълня съвета на оракула/как ще се промени ситуацията.

    Вграждане Споделяне

    Добави коментар

    Коментари

    • " Aug 13

      Мъжът смята, че ситуацията между вас в момента е в застой, че някой от двама ви прави компромис в отношенията, според него между вас има някаква некоректност или самия той не е напълно честен с вас, възможно е мъжът да обмисля раздяла.Съветът е да опитате да затоплите отношенията, да покажете любов и желание за близост. За пръв път тълкувам подобна подредба, надявам се и друг да изкаже мнение. Желая ви успех!"

    • " Aug 13

      Благодаря herma"

    • " Aug 13

      Херма, лявата колонка е за партньора, дясната за питащият. Първите карти показват как участниците във връзката я приемат, как чувстват и усещат връзката, какво е тя за тях. Тук в позицията на мъжа е -Обесеният-той не вижда развитие в тези отношения, застой. Питащият, в случая Искрето 87 с този Рицар чаши, определено е влюбена. Чувствата, на мъжа, с тези 7 меча, има нещо неискрено и некоректно в отношението, поведението му........явно след, като тя е влюбена, а той не вижда развитие. Чувствата на питащият-3 пентакли-може да бъде желание за успешно сътрудничество/но и трети човек в отношенията. Мислите: Херма е права, мъжът е възможно е да обмисля раздяла, не се чувства комфортно в тези отношения, с тези 3 меча, а вие искре, напротив мислите за него , като за романтичен и чувствителен мъж/с този крал Чаши, на който не винаги може да се разчита.........Бъдещето, мъжът смята смело да продължи напред. Колесницата, приема се, че единствената от 3 карти/6 меча, и 8 чаши/, показващи ново начало, при която не се съжалява за миналото е са продължава смело напред. Питащият се надява в бъдеще да се възползва от предоставените му възможности, за да постигне желаното, ще използва ум, гъвкавост....всички нужни качества на мага, искрето знае какво иска. Съвета-да покажете своето привличане и любов, този мъж ми се струва, че се чувства недостатъчно обичан, желан и т.н.......По принцип след първата подредба, може да се тегли отново с въпрос, какво ще се случи/как ще се развият отношенията/ситуацията, ако послушам съвета на картите/оракула?"

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване