• Начало
  • Таро онлайн
  • Форум
  • Регистрация
  • Вход
  • Таро за влюбени

    НачалоТегления

    какво си мисли той за мен

    Това е класическа подредба за връзка, и е подходяща когато имате разногласия с вашият партньор. Теглят се 7 карти от един човек, образуват се две колони, всяка отговаряща за единият партньор. Под сигнификатор се има в предвид фокусът на проблема или карта характеризираща питащият, но в този случай сигнификатора показва фокусът на проблема. Кралете и кралиците се тълкуват като хора в зависимост в коя колона попадат, рицарите и пажовете се тълкуват нормално. Ако в тегленето се падне карта, полът на която е противоположен на полът на колоната и позицията в която е, то да се тълкува като привързаност към друг човек (пример: вие сте жена и правите подреждане, лявата колона се отнася за вас и в нея излиза крал пентакли, то това означава, че временно сте привързани към друг човек. Обратното - ако в дясната колона, която се отнася за вашият партньор излиза кралица на чашите, то партньорът ви е привързан към друга жена в момента). Това да не се приема като изневяра. Еднополовите карти да се тълкуват като добри приятели. (Пример: Вие сте мъж и в лявата колона излиза крал жезли. Това означава, че имате много добър приятел. Обратното - ако в дясната колона излиза кралица на чашите, то вашата партньорка има много добра приятелка)

    Вграждане Споделяне

    Добави коментар

    Коментари

    • " Dec 28

      Мисля, че му е приятно във вашата компания. Смята , че сте гъвкава, съобразителна, умеете да преценявате и реагирате адекватно в отношенията ви. Той е изпълнен със съмнения и страхове относно вас. Вие мислите, че той е чаровен, хубвао говори, приятно ви е с него. Възможно е да имате \'\'Пророчески сънища, видения, проява на ясновидска дарба \'\' свързани с него. Слушайте интуицията си, променете отношението си/подхода към него-Обесения. Мисля, че отношенията ви не са случайни, т.е. кармични са."

    • " Dec 29

      много ти благодаря рима"

    • " Dec 29

      рима това че са ни кармични отношенията значели,че той е моята сродна душа"

    • " Dec 29

      Не, кармични могат да бъдат отношенията ви с роднини(брат, сестра, майка, баща, леля.......и т.н.), както и с приятели от двата пола, т.е. за да са кармични едни оптношения, не е нужно да са интимни. Кармичните отношения, предполагат, че с душата на този човек сте се срещали в предишни прераждания, имали сте положителни или негативни емоции, които са ви обвързали емоционално и съдбовно. Преди да започнете настоящото прераждане сте решили заедно да усвоите някои уроци, да си помогнете в усвояването им, за това сега се срещате. Нещата/събитията в отношенията ви се повтарят, докато не разберете/извлечете поука/ не си научите урока, съзнателно или несъзнателно, пои трудният или лесният начин, изборът е ваш. Успех."

    • " Dec 29

      възможнолие пак да повтори тази грешки и сега,защо когато сме имали визможност не сме били заедно,защо сега се срещтаме кога вече аз си имам семейсво и тои си има семейство,защо пак се искаме да сме заедно когато пак неможем.ние живееме толкова блиско един до друг,а в същнос сме далечи. единственото нещо ,което ни свирзва е че пак се искаме но и пак има пречки.благодаряти рима за всичките оточнения много ми помогнахта благодаря"

    • " Dec 29

      Дали пак ще повтори грешката, колко пъти, до кога зависи изцяло от самият човек/конкретната душа, изборът който ще направи. Определено не е случайно, че нещата/обстоятелствата се повтарят, явно има урок, който не сте научили/отработили по нуьният начин. Успех. Мислете защо ми се случва нещо? Каква е причината? Никога няма нищо случаяйно."

    • " Dec 29

      да такае благодаря"

    • " Mar 19

      Рима обратна връзка: тази подредба е много стара,но като се порових в своите подредби и се зачетох точно на тази и сега си давам сметка,че това което ми бяхте написали за \'\'Пророческите сънища /видения с вързани с мъжът за,който питах\'\'.Много често през последните 2 месеца ми се случва това да го сънувам и след време от някъде дочувам /разбирам точно това,което съм сънувала.От ново много ви благодаря за точността и помоща.Всичко хубаво ви желая:)*"

    Добави коментар

    За да правите коментар трябва да сте регистриран!
    Вход в tarotico.com

    Регистрация в tarotico.com
    Всички полета са задължителни

    условията за ползване